Arrangementer

Arrangementskalender

(Ændringer kan forekomme)

Ekstraordinære generalforsamling

mandag d. 2. marts 2020.

Billede & tekst ©by mojjom

Kære medlemmer af

VESPA KLUB ÅRHUS

Hermed indkaldes til ekstraordinære generalforsamling

mandag d. 2. marts 2020.


Det forgår i Tranbjerg, syd for Aarhus (se linket HER). Vi mødes kl. 18, hvor der vil være smørrebrød til de tilmeldte. Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 27. februar.

Selve den ekstraordinære generalforsamling starter kl. 19, så kig forbi, der vil også være kaffe og kage.


Husk nu at der kun er én stemme pr. hustand (ét medlemskab gælder 2 personer på samme adresse), og der er kun stemmeret ved fremmøde samt hvis kontingentet er betalt for 2020. Bemærk at det også er muligt at kontingentet ved fremmøde denne dag, enten via mobilpay eller kontant.


Tilmelding forgår her på mailen: 8260johnny@gmail.com eller mobilnummeret 42 42 82 60, pr. sms eller gammeldags tale.


Dagsorden gældende klubbens vedtægter jf. §6 og §7.


1. Valg af ordstyrer


2. Tilføjelse til den årlige dagsorden jf. §6 med punktet, "kommende arrangementer", placeres som punkt 6 inden fastsættelse af det årlige kontingent, således at det fastsatte kontingent kommer som punkt 7 og eventuelt oprettes som punkt 8, dette med virkning pr. dags dato efter denne afstemning.


3. Ændring i §6. den ordinære generalforsamling forslås afholdt i marts måned i stedet for november.


4. Afstemning jf.§8 om klubben skal være vært for

Nationalt træf i 2021.


En lille forklaring på ovennævnte forslag til afstemning.


2. §6, Punkt 6 på dagsordenen: Omgøres til "kommende arrangementer", da deltagerantallet kun har været dalende til de af bestyrelsen afholdte arrangementer, lægges dette nu ud til medlemmerne i håb om at dette kan medvirke til at højne deltagerantallet.


3. §6. At lægge generalforsamlingen i marts måned, passer sammen med kontingent indbetalingen.

Her vil være mulighed for at diskuterer de kommende arrangementer i en lysere tid i stedet for slutningen af sæsonen, for når foråret nu banker på kommer lysten sikker også til at få scooteren ud at rulle og dele oplevelser med de andre medlemmer


4. Hvis der er flertal for afholdelsen af nationalt træf i 2021 skal der blandt JA-stemmerne, samles en lille gruppe der påtager sig opgaven koordineret af klubbens kasserer Jens Peter Nørgaard, dette aftales mellem parterner i forlængelse at den afholdet ekstraordinære generalforsamling.

På forsiden HER kan ses hvad sådan et træf bl.a. indebære.


Vespa træf 2020

d.31. juli-2. august 

på Fyn

Billede ©by mojjom


Festugeturen 2020

mandag

d.31. august 


Billede & tekst ©by mojjom

Festuge turen, mandag den

enogtredivte august tyve-tyve


Traditionen tro mødes klubbens medlemmer på

Rådhuspladsen i smilets by AARHUS.


Der plejer at være plads ved grise-brønden, her stilles der op ved 17:45 tiden, der forventes afgang gennem den feststemte by kl. 18:15.


Medlemmernes velpudsede maskiner stilles op til offentligt skue og hvis der skulle være nogle af de festglade der viser interesse svares der naturligvis på spørgsmål, ellers sparkes der dæk mens scooterne  vises fra den pæneste side...


Der er ikke planlagt hverken nogen bestemt tur eller efterfølgende arrangement, indholdet kommer an på hvor mange der dukker op, vejret, og ikke mindst hvad byen nu engang kan byde på.


Retur til forsiden, klik HER

©by mojjom