Arrangementer

Arrangementskalender for 2019

(Ændringer kan forekomme)

Mandag

d. 2. september 

FESTUGE-TUR


Mandag d. 2. september. Festuge-turen


Vi mødes som vanligt ved GRISSE-BRØNDEN, hvor vi vil line vores velpudsede maskiner op til offentligt skue. Kl. 18:15 er der afgang og der køres i kolonne gennem den festemte By.


Konkurrence, vi har næsten prøvet alt, så vi gearer lige lidt ned, ja som tempoet nu engang er her i klubben, tag dine mest s……. strømper på og deltag i konkurrencen. Det gælder selvfølgelig også for dem der kommer på 4 hjul, der falder en lille erkendtlighed af til vinderen.


Vi slutter festuge-turen hos vores medlem i det vestlige Aarhus hvor vi vil guffe italienske pizza i os til den store guldmedalje, der vil også være noget til at skylle skidtet ned med. Det rullende folk satser på at være der ved 19:30 tiden.


Turen er overhovedet ikke egnet til 4-hjulet køretøjer, ja for den sags skyld heller ikke for 2-hjulet, men vi forsøger alligevel, så jer der heller ikke ville udsættes for storbyen strabadser, kan bare køre direkte til MÅLET, adressen kan I få ved at kontakte os HER. Det er også her I skal henvende jer hvis I vil have del i forplejningen.


Tekst:mojjom

Billede: mojjom

Mandag

d. 7. oktober Vikingeturen

Mandag d. 7. oktober Vikingeturen


Kl. 18. mødes vi i Harlev syd for Århus, helt præcist på Lilleringvej 36B, hvor der vil være en lille opstrammer til hovedet.


Derefter starter vi en farefuld færd ud på de jyske landeveje af en rute som Bent nøje har planlagt, turen er ca. 20 km. Lang og er også egnet til 4 hjulet køretøjer, så pak jer endelig samme og kom med, skru helt op for varmen og nyd udsigten, tænk så tilbage på dengang da du/i ikke havde muligheden for at sidde så komfortabelt og i øvrigt i tørvejr.


Hvis du ikke nænner at udsætte hverken dig selv eller dit køretøj for den barske oplevelse at forcere turen, kan du i stedet møde direkte op ved ”målet”, men så vanker der ingen plads lige ved siden af varmeapparatet.


Målet er Ormslevvej 434, 8260 Viby J, her vanker der varm kakao og lune boller til de fremmødte. Hvis du vil have del i noget af det, eller en stol og sidde på er du nød til at give os et praj,

det gør du HER

Det kørerende folk satser på at være fremme ved målet ca. kl. 19.15. hvis altså alt arter sig.


Tekst:mojjom

Billede: mojjom


Der arbejdes på

højtryk med indholdet!

Mandag

d. 4. november generalforsamling

Det er undgåeligt at vi skal afholde den årlige generalforsamling i VESPA KLUB ÅRHUS. Denne gang bliver det i selskabslokalet Æblehaven beliggende Trankær Vænget 98 i Tranbjerg, det bliver i år mandag d. 4. november.


Vi mødes kl.18.00 til, ja gæt en gang smørrebrød intet andet kan gøre det, og når så klokken er ”slagen” 19, starter selve generalforsamlingen.


Hvis du vil deltage i samværet og have del i smørrebrødet kl. 18, skal du tilmelde dig senest torsdag d. 31. oktober, du kan kontakte os HER.

Ønsker du kun at være med til selve generalforsamlingen kommer du bare, der skal nok være en stol, kaffe og kringle til dig.


Forslag til generalforsamlingen skal fremsendes skriftligt og skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før afholdelse af denne.


kom endelig ud af busken og giv din mening til kende, det kunne jo være at det kunne bidrage til vores fælles klub.Dagsorden er jf. klubben vedtægter følgende:


1. Valg af dirigent og om nødvendigt stemmeudvalg

2. Formandens / Forkvindens beretning

3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

for det forløbne år

4. Behandling af indkomne forslag

5. Valg af bestyrelse.

6. Fastsættelse af det kommende års kontingent

7. Eventuelt


Tekst:mojjom

Billede: mojjom


Retur til forsiden, klik HER

©by mojjom